Testimonials

Wij hadden ons geen betere en leukere fotograaf kunnen wensen! Marloes is een echte vakvrouw. Zij weet bijvoorbeeld precies hoe zij op een speelse, maar doortastende manier alle neuzen dezelfde kant op moet krijgen voor een mooie groepsfoto. Ze had een originele inbreng en duidelijke mening, maar hield ook rekening met onze wensen. Sterke kanten zijn haar eigenheid en vooral kwaliteit. Je kunt zien dat zij veel tijd en energie investeert om goed werk te leveren. En dit alles in een zeer ongedwongen en ontspannen sfeer. Niets is haar te gek. Het fotoalbum is een goede weergave van onze trouwdag en kenmerkt de stijl van Marloes. Wij bladeren er nog steeds met heel veel plezier en tevredenheid doorheen. Dit hadden wij zelf nooit zo mooi voor elkaar gekregen. Het is een prachtig boek geworden als herinnering aan een prachtige dag!

Jessica en Tom
Geen typische bruiloftsfotografie, maar voor ons dé reden om haar te vragen voor onze bruiloft. Marloes is een enthousiaste fotografe die je bevraagt op welk type foto’s je graag wil hebben en tegelijkertijd met leuke eigen ideeën komt. Iemand die zich makkelijk mengt tussen je bruiloftsgasten en daardoor het voordeel heeft mensen op een natuurlijke manier te kunnen fotograferen. De foto’s stralen echt onze trouwdag uit. Wij hebben een mooi aandenken en zijn zeer tevreden over het resultaat.

Jack & Inge
Ontzettend bedankt voor de mooie foto’s van onze bruiloft. Buiten het feit dat het schitterende foto’s zijn was het prettig om met jou op te trekken, je bent creatief, gezellig en denkt mee! Het fotoboek achteraf was echt top, zo mooi! Het is dat we maar 1 x trouwen anders hadden we je weer gevraagd. Een echte aanrader!

Wout & Anne
Marloes is een fotograaf die opgaat in het geheel, maar ook moeiteloos een groepsfoto maakt. We waren aangenaam verrast door haar sprankelende aanwezigheid, ook de gasten kwamen achteraf naar ons toe om ons te complimenteren met zo’n fijne fotograaf. De foto’s zijn prachtig en het boek tijdloos en strak. Ik weet zeker dat we er nog jaren met plezier in zullen kijken!

Dirk & Marja
Als je geen standaardfoto’s van je huwelijksdag wilt, dan ben je bij Marloes aan het goede adres. Marloes schrijft dat ze “ op de dag zelf is als een kameleon”. Dat klopt helemaal! Zij wist zich bij ons helemaal in te leven in de sfeer van de dag. En dat komt tot uitdrukking in de foto’s die ze heeft gemaakt. Ze is precies op het goede moment op de plek waar zich een situatie voordoet die je vast moet leggen.

Maartje & Roy
We vonden het fijn dat je er bij was op onze bruiloft, je bent echt een geweldig persoon. Wij hebben als heel fijn ervaren dat je heel persoonlijk naar ons toe was, dat hebben we echt gewaardeerd. Het fotoboek is echt fantastisch geworden.we kijken er nog met regelmaat in. Ook de mensen die het boek tot nu toe gezien hebben vinden je net als wij een fantastische fotograaf. We hopen je nog eens te zien. Marloes echt hartstikke bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt.

Claudia & Promise