MARLOES BRUILOFT FOTOGRAFIE

Jack & Inge

De meeste bruiloften vinden plaats in de zomer, maar Jack en Inge kozen voor hartje winter. Hoewel er geen sneeuw meer lag, was het waterkoud die betreffende dag. Nadat Jack zijn aanstaande had opgehaald in hun huis te Ouderkerk aan de Amstel, gingen we de photoshoot doen. Het paar had diverse mooie buitenspots bedacht waar ze graag op foto zouden willen. Van oude landweg tot steiger met een molen op de achtergrond. Het waren mooie plekken, maar er moest snel gehandeld worden. Het was namelijk ijskoud en ik wilde Inge niet met kippenvel of blauwe lippen op de foto zetten. De prachtige eend die ze als trouwauto gehuurd hadden, had geen verwarming, dus opwarmen zat er ook niet in. Gelukkig is de uitkomst heel mooi geworden. Inge en Jack trouwden in de kerk van Oudekerk aan de Amstel.